Seurakuntaa rakentamassa

Tässä blogissa seurataan kirkon uudelleenrakennusprojektia Itä-Siperian Karatusan kuntakeskukseen. Vuonna 1892 rakennettu luterilainen kirkko Niznaja Bulankan kylässä on kokenut kovia Neuvostoliiton aikana. Suunnitelmana on siirtää kirkkorakennus nykyiseen kuntakeskukseen ja uudelleenrakentaa se palvelemaan seurakuntaa. Suokoon Jumala, että näidenkin hirsiseinien sisällä saisi vielä kaikua evankeliumin ääni kirkkaana. Tule mukaan rukoilemaan ja auttamaan!

"Jos ei Herra huonetta rakenna, sen rakentajat turhaan vaivaa näkevät."

21. lokakuuta 2013

Kuvia työmaalta



Terve!

Täällä kirkon kellarikerros nousee. Tuntuipa melkein juhlalliselta kävellä työmaalla ja nähdä kirkon ääriviivojen hahmottuvan pienelle kirkon mäelle, kuvitella mielessä portaat joita pitkin seurakuntalaiset nousevat ja ovien avautuminen kirkkosaliin. Kunpa vielä saisimme astua väen tungoksessa ilon ja kiitoksen kaikuessa Jumalan huoneeseen.

Aikataulut ovat hieman venyneet sateisen kesän ja betoninkuljetusaikataulujen vuoksi. Mutta suurimpana rakennukseen liittyvänä rukousaiheena kuitenkin lienee loppurahoituksen löytyminen projektille. Yritän näistä raha-asioista kirjoitella tarkemmin ensi viikolla.

Siunauksen toivotuksin, Joose

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti