Seurakuntaa rakentamassa

Tässä blogissa seurataan kirkon uudelleenrakennusprojektia Itä-Siperian Karatusan kuntakeskukseen. Vuonna 1892 rakennettu luterilainen kirkko Niznaja Bulankan kylässä on kokenut kovia Neuvostoliiton aikana. Suunnitelmana on siirtää kirkkorakennus nykyiseen kuntakeskukseen ja uudelleenrakentaa se palvelemaan seurakuntaa. Suokoon Jumala, että näidenkin hirsiseinien sisällä saisi vielä kaikua evankeliumin ääni kirkkaana. Tule mukaan rukoilemaan ja auttamaan!

"Jos ei Herra huonetta rakenna, sen rakentajat turhaan vaivaa näkevät."

14. joulukuuta 2013

Risti


"После молитвы на церковном участке! Крест в руках моего сына Миши будет стоять на алтаре будущей Церкви!"(Vitali)
"Rukoushetken jälkeen kirkkotyömaalla! Risti, joka on poikani Mishan kädessä, tulee seisomaan alttarilla valmiissa kirkossa" (Vitali)

Tuo risti tuo mieleen muistoja. Sain sen lahjoituksena ystäväperheeltä ja siitä lähtien se on kulkenut Vitalin mustassa kauhtuneessa laukussa jokaisessa jumalanpalveluksessa kylissä, kirjastoissa ja kodeissa.

Suokoon Jumala, että sama risti saisi tämän kirkon alttarilla muistuttaa meitä synnit ja kuoleman voittaneesta Kristuksesta, meidän Herrastamme. 

Vitalin kädessä on Inkerin kirkon uusi virsikirja ja Raamattu, jonka varaan me loppujen lopuksi rakennamme.

Joose

1 kommentti:

  1. Hienot sanat! Erityisesti iloitsen Vitalin puolesta. Herra antakoon kirkon valmitua ajallaan ja se olkoon sitten siunaukseksi omalle seutukunnalleen.

    VastaaPoista