Seurakuntaa rakentamassa

Tässä blogissa seurataan kirkon uudelleenrakennusprojektia Itä-Siperian Karatusan kuntakeskukseen. Vuonna 1892 rakennettu luterilainen kirkko Niznaja Bulankan kylässä on kokenut kovia Neuvostoliiton aikana. Suunnitelmana on siirtää kirkkorakennus nykyiseen kuntakeskukseen ja uudelleenrakentaa se palvelemaan seurakuntaa. Suokoon Jumala, että näidenkin hirsiseinien sisällä saisi vielä kaikua evankeliumin ääni kirkkaana. Tule mukaan rukoilemaan ja auttamaan!

"Jos ei Herra huonetta rakenna, sen rakentajat turhaan vaivaa näkevät."

23. joulukuuta 2013

Hyvää Kristuksen syntymäjuhlaa teille kaikille!


Здравствуйте, дорогие наши братья и сестры! Большое спасибо Богу, благословляющего вас поддерживать наши приходы. Благодарим вас за протянутые к нам через огромное расстояние руки! Большое спасибо вам и за вашу молитвенную поддержку, что Вы молитесь о нас. Пусть Господь милостивый благословит вас в нынешнем году и в следующем, как написано – «…творящий милость до тысячи родов любящим Меня и соблюдающим заповеди Мои» (Исход 20:6) Ведь на каком бы языке мы все не говорили, если мы христиане, надежда и победа у нас одна – Иисус Христос.

Tervehdys teille rakkaat veljet ja sisaret Kristuksessa! Suuri kiitos Jumalalle teidän siunaavasta tuestanne meidän seurakunnallemme. Kiitämme teitä kädenojennuksesta kaukaa! Paljon kiitoksia teille ja teidän rukoustuestanne meidän puolestamme. Siunatkoon armollinen Jumalamme teitä kuluvana ja tulevana vuonna, niin kuin on kirjoitettu: "Mutta polvesta polveen minä osoitan armoni niille tuhansille, jotka rakastavat minua ja noudattavat minun käskyjäni." (2.Moos.20:6) Sillä vaikka me puhumme eri kielillä, kun me olemme kristittyjä, meillä on yksi yhteinen toivo ja voitto - Jeesus Kristus. (Ote Vitalin joulukirjeestä)Rakentaminen jatkuu ajallaan, mutta nyt juhlitaan Kristuksen syntymäjuhlaa. Ihmisiä joulun ajan tilaisuuksissa on ollut oikein mukavasti ja juhlat ja joulun juhliminen täällä jatkuvat pitkälle tammikuulle asti.

Siunatua vuotta 2014! Rukoilemme, että ensi vuonna seurakunta saisi viettää joulujuhlansa omassa kirkossa ja Jumala siunaisi kaiken hengellisen työn Karatusan alueella ja seurakunta voisi kasvaa ja vahvistua Herramme Jeesuksen Kristuksen ja hänen armonsa tuntemisessa. Hänelle kunnia nyt ja iankaikkisuuden päivään asti. (2.Piet.3:18)

JooseEi kommentteja:

Lähetä kommentti