Seurakuntaa rakentamassa

Tässä blogissa seurataan kirkon uudelleenrakennusprojektia Itä-Siperian Karatusan kuntakeskukseen. Vuonna 1892 rakennettu luterilainen kirkko Niznaja Bulankan kylässä on kokenut kovia Neuvostoliiton aikana. Suunnitelmana on siirtää kirkkorakennus nykyiseen kuntakeskukseen ja uudelleenrakentaa se palvelemaan seurakuntaa. Suokoon Jumala, että näidenkin hirsiseinien sisällä saisi vielä kaikua evankeliumin ääni kirkkaana. Tule mukaan rukoilemaan ja auttamaan!

"Jos ei Herra huonetta rakenna, sen rakentajat turhaan vaivaa näkevät."

23. maaliskuuta 2012

Suunnitelmat etenevät

Terveisiä Juha Saarelta, jonka tavoitin puhelimeen.Hän on ollut koko viikon arkkitehti Jorman Laineen kanssa Karatusassa sopimassa käytännön asioita kirkon tonttiin, lupa-asioihin ja yhteistyökumppaneihin liittyen.

Väsynyt ääni puhelimessa vakuutti, että eteenpäin mennään. Vanha lehtikuusihirsirunko tarkistettiin ja toivon mukaan jo toukokuussa alkaa kuulua kaivinkoneiden ääniä kirkon työmaalta. Samaan aikaan olisi tarkoitus käydä kirkon hirsirunko läpi ja kunnostaa ja puhdistaa hirret jälleenpystyttämistä varten.

Kirkolla on nyt tontti ja suunnitelmat etenevät!

Rukousaiheena tällä hetkellä erikoisesti on oikeiden ihmisten löytyminen oikeille paikoille ja lupaprosesseiden loppuun saaminen.

Joose Pitkänen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti